Een gezin!
Door: Martijn
Blijf op de hoogte en volg Martijn
20 Juli 2008 | Nederland, Doetinchem
Ciao
-------------------------------------
¡Una Familia!
Finalmente tengo una familia: el año que viene viviré en San Miguel de Tucumán y tendré dos hermanas de 17 y 18 años (también un perro y un gato). Además tendré otra hermana más (23 años) pero ella ya no vive en la casa. San Miguel (500.000 habitantes) queda muy cerca de Salta donde vive Martín (el chico que hizo un intercambio en mi ciudad), ¡solo 3 horas! Creo que hace mucho calor ahí, 0-20 grados en invierno y 20-40 grados en verano. Todavía no sé nada más de mi familia pero seguramente nos conectaremos rápido… ¡Solo faltan 19 días hasta que me vaya! ¡Ya empecé a contar los días! Les avisaré.
Ciao!
20 Juli 2008 - 13:06
Henry:
Martijn,
Super nieuws voor je, wij hopen snel wat meer te horen over jou en je Argentijnse gastgezin, veel plezier in Argentinie.
Nu maar hopen dat je je Argentijnse gast-vader niet z'n ring moet kussen en met Don Corleone moet aanspreken :).
20 Juli 2008 - 14:08
Je Vader:
Haha, je zat er toch echt even over in... Fok die pinguinfarm! Ik ga naar een stad in het noorden!!! -
20 Juli 2008 - 14:08
20 Juli 2008 - 17:34
Wilma:
Gefeliciteerd, Martijn!!! Prachtig, zo'n gezin, zulk mooi weer en heerlijk "dicht" bij Martin! Lekker :) :) ! Je hebt zeker nu extra veel zin!Hoop gauw het adres te krijgen, want post krijgen is altijd leuk, als je in het buitenland zit :) ..... -
20 Juli 2008 - 17:47
Wilma:
Ok, Martijn, zie op de map waar de beide plaatsen liggen, niet gek :) zo tegen de grens van Cili, alleen nog te ver van Sandiago :( en niet dicht bij de kust, hé! veel plezier met maken van plannen :) -
20 Juli 2008 - 19:51
Gerben:
Hartstikkie mooi Jongen!
Ik hoop dat je veel plezier zult hebben! ;-)
IK hoop dat je 'zussen' niet te veel van je scheerapparataat gebruik hoeven maken hahah! -
21 Juli 2008 - 15:10
Sjoerd Toch!:
pe pe pe
kom je daar is t toch die pinguinfarm! :P
nee maar is wel chill
vooral dat ze een kat hebben, want dan heb je toch nog een beetje een vlekje of een bliksem daar :D -
22 Juli 2008 - 15:18
Zozo je hebt t wel getroffen zie ik :D -
27 Juli 2008 - 15:25
Lotte:
MARTINI (L)
aaah, die picca's zyn echt hot,
vooral je oma, hihi!
Nee ze zien er vet lief uit :D
& dat plaatsje ziet er ook supermooi uit!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (L) -
29 Juli 2008 - 06:55
Leuk, de foto's! Leuk gezin! Spannend, nog .... 11 dagen :) -
30 Juli 2008 - 19:47
Pedro:
Martijn, my dutch sukcs. therefore i am writing in english here. Well at least i can read and understand. =D
At first sight you family seems to be great. The city is nice, and i bet that they have a lot of good places to go out. Hope to visit you there and hope to have you here in Brazil as soon as possible. =D
Nice sisters. hahaha -
blijf hier
doei:D -
06 Augustus 2008 - 10:03
Je Vader:
Volgens mij ga je een fijn jaar te gemoet. Het lijkt me een warm gezin, waar ook veel te lachen valt. Geniet er van! -
06 Augustus 2008 - 20:21
natte tosti
zak hooi
lief kaarsje
do verzint niks?
DuS Om Een LanG VeRhaaL kort te maken, ik ga je heeel erg missen mejonge enne fijn leventje daar in Agentinaaaaaaa(a)
Ik spreeeeeek je!
Boks Ouwe
Kusjee:$ -
07 Augustus 2008 - 16:32
Astrid:
je mag pas terug komen als je alle puzzelboekjes uit hebt he -
10 Augustus 2008 - 10:41
Chantal L.:
Hey Martijn,
je bent inmiddels al vertrokken naar Argentinië.. Hoop dat je goed bent aangekomen en dat je een heel mooi jaar tegemoet zal gaan. Aan je enthousiasme zal het niet liggen! -
11 Augustus 2008 - 00:48
Sjoerd:
hahaha 1e waarschuwing xD -
11 Augustus 2008 - 15:49
Wilma:
Hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag, Martijn!!! :) Hopelijk heb je een leuke verjaardag daar. Ben benieuwd. Hoe was je eerste schooldag?
liefs
wilma